NOVI DETALJI ŠOK-SLUČAJA U NIŠU! Onesvešćeni dečak se ne seća ničega, policija našla dilera koji mu je prodao drogu!

Autor: blic.rs

Hronika

09.10.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak iz Niša star 14 godina koji je 5. oktobra pronađen na ulici bez svesti, kritične noći konzumirao je marihuanu i tablete koje je sa društvom kupio od dilera.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema saznanjima našeg lista, efikasnim radom niške kriminalističke policije identifikovani su svi akteri ovog događaja kao i diler koji je maloletnicima dostavio opijate i za kojim se traga.

Ne seća se ničega

- Dečak je te noći bio napolju sa trojicom drugova starih 13, 15 i 16 godina. Prema dosadašnjim saznanjima, oni su od nepoznatog muškarca kupili marihuanu i tablete koje su konzumirali u toku večeri. O kojim se tabletama radi i kog su sastava za sada nije poznato, da li su neki lekovi ili sintetička droga znaće se posle toksikološke analize - kaže izvor.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Dečak se, dodaje naš izvor, ne seća ničega, ni kako izgledaju tablete ni koliko ih je popio, kao i gde je bio cele noći i kako je dospeo na mesto na kojem je nađen.

- Kriminalistička policija je identifikovala osobu koja im je dostavila opijate i za njom se traga intenzivno - kaže izvor.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Drugi slučaj predoziranja maloletnika

Ovo je drugi slučaj predoziranja maloletnika na jugu Srbije u proteklih dvadesetak dana. Pre samo dve nedelje devojčica E. S. (16) iz okoline Surdulice jedva je ostala živa posle predoziranja narkoticima i alkoholom u noći između 11. i 12. septembra. Devojčica je bila životno ugrožena i zbrinuta je najpre u Hitnoj pomoći u Surdulici, odakle je prebačena u bolnicu u Vranju, a potom i u Klinički centar u Nišu. Onesvešćenog tinejdžera našli su na ulici slučajni prolaznici u blizini jedne škole, 14 godina ima dečak koji je nađen u nesvesti.

Dečaka su primetili prolaznici u naselju Trošarina na ulici, odakle je prebačen u Klinički centar u Nišu gde je njegovo stanje stabilizovano i juče je nakon svih kontrolnih pregleda otpušten na kućno lečenje.

Ovaj nemio događaj, koji samo uz dosta srećnih okonosti nije imao najteže posledice, još jedno je upozorenje da se spustula starosna granica konzumenata opojnih droga i da bi trebalo da posvete maksimalnu pažnju ovom problemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading