U Beogradu uhapšen diler! U stanu mu nađena marihuana i kokain, ali i oružje!

Autor: Republika

Hronika

10.10.2019

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Beogradu u dve odvojene akcije uhapsila je P. J. (1991) i N. A. (1985) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

U prvoj akciji, policijski službenici su pretresom stana u kom boravi P. J. pronašli i zaplenili oko pola kilograma marihuane i oko 100 grama kokaina.

Takođe, policija je pretresom tog stana pronašla i dva revolvera, jedan pištolj i 30 komada municije, zbog čega se osumnjičenom P. J. stavlja na teret i da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U drugoj akciji, policija je pretresom kuće u kojoj neprijavljeno boravi N. A. pronašla i zaplenila oko kilogram marihuane.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena marihuana

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading