JEZIVA KUĆA SMRTI U PEČENOGU: Na istom mestu su se, pre Aleksandra, obesili njegov otac i deda! On najavio krvavi pir!

Autor: Republika

Hronika

10.10.2019

11:26 >> 11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o samoubistvu i pokušaju ubistva iz sela Pečenog kod Kraljeva šokirala je danas javnost! Mladić Aleksandar T. (26) pokušao je da ubije svoju devojku Anđelu S. (22) i tom prilikom joj zadao čak 7 uboda nožem, pa se zatim obesio. Ono što izaziva jezu jeste i pozadina priče, tj. dešvanja u prošlosti Aleksandrove porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Kuća i dvorište gde su se dodgodila čak tri samoubistva

Kako prenose mediji, na osnovu svedočenja komšija, u istoj kući gde je Aleksandar izbo devojku i obesio se, već se pre nekoliko godina obesio njegov otac, a njegov deda se obesio u blizini kuće!

Potpuno jeziv podatak govori da je možda labilnost ili problemi prihičke prirode u ovom slučaju nasledna, pa je i Aleksandar, nažalost, pošao stopama svojih najbližih.

Osim toga, Aleksandar je, kako prenose mediji, pre brutalnog napada na Anđelu, pozvao njene roditelje i rekao im da će je ubiti! Tako su oni i znali gde da je traže nakon što se neko vreme nije pojavljivala kući, niti odgovarala na pozive.

Anđela je trenutno u kraljevačkoj bolnici i njeno stanje je stabilno, ali kako kažu lekari, još uvek je životno ugrožena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Matija

10.10.2019 12:45

Deda su ubio iz puske u toj kuci a otac od ovog se obesio u sumi,to je prava istina a ne ovo sto Vi pisete...