Bivšem ljubavniku dala ćerku za dug! Evo koliko im preti robije

Autor:

Hronika

10.10.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor u Nišu! Policija je uhapsila Anicu Bogićević (40) zbog sumnje da je prodala maloletnu ćerku(17) svom bivšem ljubavniku da bi platila dug! Ona nije poštedela ni 13-godišnjeg sina, kojeg je primorala da radi u luna-parku njenog bivšeg dečka!

- Lisice na ruke stavljene su i Branislavu Mašiću (63), kojem je Anica prodala ćerku. Njih dvoje su se neko vreme zabavljali i ona je konstantno od njega pozajmljivala novac. Ipak, kako više nije imala odakle da mu vrati pare, odlučila je da sa njim prebije dug tako što će da mu proda svoju ćerku, što se Mašiću izuzetno dopalo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Maloletnica, međutim, nije želela da pristane na vezu sa starijim muškarcem. - Mašić je u više navrata pokušao da se približi tinejdžerki, ali ga je ona uporno odbijala. To ga je ražestilo, pa je maloletnici počeo da preti batinama ukoliko ne pristane da bude sa njim, pa ju je čak i udario - kaže sagovornik.

Kako saznajemo, Bogićevićeva nije poštedela ni 13-godišnjeg sina. - Dečaka je primoravala da radi u Mašićevom luna-parku. On je svakog dana išao da prodaje karte u zabavnom parku kako bi vratio njene dugove - priča izvor.

Preti im 10 godina zatvora

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Anica Bogićević se tereti da trgovinu ljudima i njoj za to delo preti do deset godina zatvora. Sem toga, ona može da se tereti i za krivično delo zapostavljanje i zlostavljanje maloletnika, za šta je zaprećeno do pet godina zatvora. Mašiću se na teret stavlja trgovina ljudima u saizvršilaštvu.

Bogićevićevoj i Mašiću stavljene su lisice na ruke nakon što se devojčica požalila ocu da ju je majka prisiljavala da se zabavlja sa starijim muškarcem.

- Izbezumljeni otac bio je u šoku kada je čuo šta mu je ćerka doživela! Odmah je otišao u policijsku stanicu i prijavio bivšu suprugu i njenog partnera. Oni su ubrzo privedeni, a tokom istrage biće utvrđeno da li je maloletnica eventualno pretrpela i seksualno nasilje - dodaje sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading