UMOBOLNO IŽIVLJAVANJE! Uhapšen policajac koji je mučki zlostavljao devojku: Davio je, grizao za uši i lupao o zid!

Autor: blic.rs

Hronika

11.10.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovno tužilaštvo u Valjevu podiglo je optužnicu protiv policajca M. S. (36) koji je Valjevku V. D. (41), s kojom je bio u emotivnoj vezi, davio, šamarao, grizao, vukao za uši i bacao na zid, prethodno je zaključavši u svojoj kući.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Policijski službenik, koji je bio 15 meseci u emotivnoj vezi sa V. D. tereti se za zlostavljanje i mučenje, pošto je početkom avgusta u svom domu fizički nasrnuo na partnerku koja nije živela sa njim.

Za to krivično delo, ako se dokaže da je kriv, zaprećena je kazna zatvora u rasponu od šest meseci do pet godina.

Istraga koja je prethodila optužnici, utvrdila je da je M. S. uzeo partnerkin mobilni telefon i počeo da je ispituje ko su ljudi zabeleženi u telefonskom imeniku, nakon čega je došlo do svađe tokom koje je policajac zaključao ulazna vrata i nije joj dao da ode.

Foto: Ilustracija

Kako su pokazale povrede V. D. koje su konstatovane u Urgentnom centru, policajac joj je udario šamar, bacao na zid, davio, vukao i grizao za uši! Srećom devojka je u jednom trenutku uspela da se oslobodi nasilnika, otključa ulazna vrata i pobegne – navodi izvor.

Nakon hapšenja, policajac kome je bio određen pritvor i izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja žrtve, negirao je zlostavljanje i mučenje, tvrdeći čak da je V. D. "sama sebi nanela povrede da mu se osveti", a to sve jer joj je "saopštio da je ostavlja".

Inače, po podacima Policijske uprave Valjevo koja pokriva Kolubarski okrug, u periodu od početka prošle do 1. avgusta ove godine izrečeno je ukupno 1.367 hitnih mera protiv nasilnika nad bračnim ili vanbračnim partnerkama. Od toga broja 944 su hitne mere privremene zabrane kontakta i prilaska žrtvi, kao i 423 hitne mere privremenog udaljenja nasilnika iz stana.

Samo u 80 slučajeva, pokazuju policijski podaci, počinioci nasilja su prekršili izrečene hitne mere i njima je prekršajni sudija izrekao kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading