UHAPŠEN PREVARANT: Ako vas je lažni SAŠA pokrao, javite se obavezno!

Autor: Republika

Hronika

12.10.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. T. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pronevera.

Foto: MUP Srbije
A. T.

Sumnja se da je on, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST – TIM" preko jednog sajta dogovarao kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao "Jović Saša" ili "Saša" iz Smedereva, nakon čega bi on ili druga lica, koje je angažovao, dolazili na adresu pošiljaoca paketa, preuzimali ih i zadržavali za sebe.

Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima, nakon čega bi odradio nekoliko smena, i najčešće u noćnim satima odnosio robu i novac.

Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643-175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading