Dve nesreće kod Niša: Vozio pijan, izazvao udes i otišao kod psihijatra, drugi vozač se BMV zakucao u betonski stub

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

12.10.2019

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetogodišnji muškarac iz Velike Grabovnice sleteo je rano jutros sa starog grdeličkog puta u blizini leskovačke kvantaške pijace, udario u betonski zid i zadobio teške povrede, opasne po život, zbog čega je hitno prebačen u Klinički centar Niš.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

On je vozio automobil marke BMW koji je u potpunosti smrskan, navodi Jugmedia.rs.

U Leskovcu se jutros desila još jedna slična saobraćajna nezgoda, kada je mladi vozač sleteo s puta automobilom.

Srećom, u ovoj nezgodi on nije povređen, a nakon toga, kako je potvrđeno u Opštoj bolnici Leskovac, ovaj mladić, u vidno alkoholisanom stanju je sam, bez povreda, otišao psihijatru i tražio da bude smešten na Odeljenje bolesti zavisnosti.

- Nakon što je policija obavila razgovor sa njim zbog nezgode koju je počinio, mladića je dežurni lekar, kome se obratio za pomoć, smestio na odeljenje na dalje lečenje - kaže za juGmediu direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Inače, ovom tridesetogodišnjaku ovo nije prva saobraćajna nezgoda. Pre par godina u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na jednom od pružnih prelaza, u vozilu kojim je upravljao, poginuo mu je drug koji je sa njim bio u vozilu.

Uništeni automobil i njegovi delovi iz nezgode kod kvantaške pijace još uvek se nalaze na licu mesta, a pojedini čak i vise na okolnom šiblju i drveću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading