Violetinom ubistvu prethodila DVA PAKLENA DANA: Policija već reagovala zbog dečka MONSTRUMA!

Autor: Republika

Hronika

13.10.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan P. (34) koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, dan pre zločina divljao je po gradu, a njegov otac je, kako nezvanično saznajemo, prijavio policiji da njegov sin želi da se izbode.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, jezivom ubadanju najverovatnije je prethodio raskid Dušana i Violete, koji on, po svemu sudeći, nije mogao da prihvati. Prema nezvaničnim informacijama, on je u petak uveče najpre automobilom divljao po gradu i usput ošetio nekoliko vozila.

Policija ga je zaustavila i utvrđeno je da u ima 0.53 promila alkohola u krvi. Prema rečima meštana koji su svedočili toj sceni, Dušan nije mogao da stoji na nogama, po čemu su mnogi posumnjali da je možda bio i pod uticajem narkotika.

Sutradan, u subotu, u policijsku stanicu je došao njegov otac koji je prijavio da Dušan preti da će se izbosti. Mladić se, kako pričaju komšije, ubzo smirio i policija je otišla sa lica mesta.

Međutim, u noći između subote i nedelje, Dušan je ušunjao u Violetinu kuću i sakrio u njenu sobu. Violeta je te noći radila treću smenu i kada se oko 7 sati ujutro vratila svojoj kući pomahnitali mladić je počeo krvnički da je ubada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, Dušan je Violeti naneo između 15 i 20 uboda nožem po telu!

Kako saznajemo, Violetin otac i Dušan su je tako krvavu odmah stavili u automobili i uputili se ka lokalnom domu zdravlja, međutim devojka je izdahnula u putu.

Odmah po dolasku u zdravstvenu ustanovu Dušan je uhapšen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading