Stravični detalji ubistva kod Koceljeve: Klao devojku dok joj je otac bio u drugoj sobi, pa seo u kola da je voze do bolnice

Autor: novosti.rs

Hronika

13.10.2019

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan P. (33) osumnjičen je da je u nedelju ujutru oko 8.00 časova izbo svoju bivšu devojku Violetu Janošević (19) u selu Batalage kod Koceljeve.

Foto: youtube.com/Vecernje novosti
Policija i dalje na uviđaju

Osumnjičeni je ujutru došao kod Violete kući i rekao njenom ocu Dragiši da je došao da je iznenadi. Ne sluteći šta je naumio, Dragiša mu je rekao da je devojka radila treću smenu i da se još nije vratila sa posla, te da može da je sačeka u njenoj sobi.

Kada je Violeta došla kući, otišla je u svoju sobu i ubrzo su se začuli jauci. Uspaničeni otac je, začuvši galamu i zapomaganje, pozvao komšije i oni su nesrećnu devojku smestili u automobil i povezli u Dom zdravlja u Koceljevi.

Osumnjičeni Dušan je, noseći nož kojim je navodno izbo Violetu, čak seo u isti automobil i zajedno sa žrtvom i njenim najbližim se odvezao do zdravstvene ustanove. Kada su stigli do Doma zdravlja, s obzirom da živi u blizini, on je mirno odšetao do svoje kuće i tamo ostavio krvav nož na stolu.

Kada je to video, njegov otac je pozvao policiju koje je ubzo stigla, a osumnjičeni se nije opirao hapšenju.

Ispred Violetine kuće, okupili su se rođaci i komšije. Svi su u šoku i ne mogu da veruju šta se desilo. Nije jasno da li je Dušan došao s namerom da ubije bivšu devojku ili je reč o svađi koja se krvavo završila.

- S obzirom da je ciljao u vratnu aortu, da je udari tu, mislim da je ciljao da je ubije. Ali nisam sigurna – rekla je vidno uznemirena Violetina strina Gordana.

Kako saznaje naš portal, nesrećna devojka radila je u kompaniji "Rauch" na prijavnici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading