(VIDEO) Evo ko su nasilnici koji su tukli oca i sina iz Vranja

Autor:

Hronika

15.10.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog brutalne tuče u Vranju u kojoj su otac i sin D. S. (51) i N. S. (24) vozilom pregazili i prebili Bobana M. (42) uhapšeni su M. Đ. (33), koji je prethodno sa trojicom muškaraca, među kojima je bio i Boban M., pretukao N. S., kao i oca prebijenog mladića D. S.

RepublikaFoto: youtube.com/Serbian Eagle

Do stravičnog napada došlo je nakon što je grupa muškaraca nanela teške povrede N. S. (24), koji je potom zajedno sa ocem D. S. (51) krenuo da se osveti napadačima.

Prema rečima sagovornika našeg lista, prebijeni Boban M. i M. Đ. rade kao obezbeđenje u poznatom kafiću "Gajba" u Vranju. Navodno, do incidenta je i došlo u ovom kafiću, nakon čega je obezbeđenje lokala pretuklo N. S., koji je pravio probleme.

Inače, ovo nije prvi put da kafić "Gajba" bude u žiži javnosti zbog incidenata. Naime, početkom godine na društvenim mrežama osvanuo je snimak kako dvojica mladića demoliraju ovaj kafić, a zatim maltretiraju konobara i prete mu nožem. Konobar je ubrzo pozvao vlasnika Mišu S., koji je zajedno sa Davorom Aleksićem, inače pripadnikom Žandarmerije, presreo pomenute mladiće. Njih dvojica su potom letvom pretukli vandale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading