Potresna ispovest oca tinejdžerke koju je iskasapio dečko: Kada mi je izdahnula na rukama, Dušan mi je rekao "Znam ja gde treba NOŽ DA ZABODEM"

Autor: informer.rs

Hronika

15.10.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Violeta je stravično krvarila, ali je bila živa. Dok sam je u naručju nosio ka bolnici u Koceljevi, osetio sam da je umrla. U tom trenutku ubica mi je prošao iza leđa i mirno rekao: "Znam ja gde treba nož da zabodem.""

RepublikaFoto: facebook.com/Petronijević Dušan
Dušan i Violeta

Ovako priča Dragiša Jošić (51), otac Violete Jošić (19), koju je u nedelju u porodičnoj kući u selu Batalage kod Koceljeve ubio Dušan Petronijević (33). On je devojci čak 15 puta zabo nož u vrat jer nije mogao da podnese to što nisu više bili u vezi.

Planiran za zeta

- Dušan je došao do kapije i rekao da želi da sačeka Violetu jer ima iznenađenje za nju. Pustio sam ga da uđe, nisam znao da njih dvoje nisu više bili u vezi. Vidite, Dušan je nebrojeno puta bio kod nas u kući. Sedeli smo i ponekad pili zajedno. Mislio sam to je to, on će mi biti zet - kaže Dragiša.

Neutešni otac navodi da je Violeta kobnog jutra došla s posla i da ju je Dušan dočekao kod kapije.

RepublikaFoto: facebook.com/Petronijević Dušan

- Ušli su u sobu i ubrzo se začuo krik: "Nemoj, Dušane, molim te!" Supruga Ljiljana, Violetina maćeha, prva je uletela u sobu i videla kako Dušan sedi na mojoj jedinici i silovito u nju zabada nož. On je unezvereno pogledao Ljiljanu i krenuo ka njoj, ali je ona izletela iz sobe i počela da me doziva - priča Dragiša i dodaje:

- Odmah sam utrčao u sobu i video da krv šiklja iz moje Violete. Izgubio sam razum. Podigao sam je sa poda i otrčao do automobila. Stavio sam je na prednje sedište, na zadnje je sela Ljiljana, a sa njom i Dušan, koji je držao nož u ruci. Da me sad pitate kako se on našao tu, ja zaista ne bih znao da vam kažem.

 

Violetin otac je ispričao da je, vozeći do bolnice u Koceljevi, sve vreme pokušavao da pomogne ćerki.

Vadio krv iz usta

- Jednom rukom sam držao volan, a drugom sam joj iz usta vadio krvave ugruške. U jednom trenutku sam primetio da joj je jedna noga omlitavila i da je pala na menjač. Kad smo stigli u Koceljevu, Violeta je još bila živa, ali je ubrzo preminula. Nažalost, nisam dovoljno brzo stigao u bolnicu da spasem život mojoj jedinici. Za ovo što je uradio ne postoji dovoljno stroga kazna za Dušana - rekao je neutešni Dragiša.

RepublikaFoto: facebook.com/Petronijević Dušan

Ljiljana Josipović, maćeha ubijene devojke, istakla je da je Violeta bila dobra, vesela i vredna devojka.

- Pre desetak dana se zaposlila u fabrici sokova "Rauh". Dušan i ja smo planirali da joj kupimo automobil kako bi lakše stizala do posla. Strašno je sve ovo - rekla je Ljiljana.

Violeta Jošić biće danas sahranjena na lokalnom groblju u njenom rodnom selu Batalage. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading