Sahranjen Nebojša koji je iskasapljen u svom automobilu

Autor: novosti.rs

Hronika

17.10.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lokalnom groblju u obrenovačkom naselju Barič, danas u 14.30 časova sahranjen je tragično nastradali Nebojša Nedeljković, koji je u noći između utorka i srede izboden nasmrt u svom automobilu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nebojša Nedeljković

Prvo su se najbliži od jutra okupljali u porodičnoj kući, koja se nalazi u samom centru naselja, da bi prateći pogrebno vozilo, krenuli iz porodičnog doma Nedeljkovića oko 12.15 kovčeg, oko kog su ožalošćeni primali saučešće i oplakivali nesrećnog čoveka, iznet i postavljen u kapelu koja se nalazi na groblju u 12.30 sati, dok je sahrana obavljena u 14.30 sati.


Rodbina i prijatelji porodice Nedeljković, ali i Nebojšini drugovi, od 12.30 u velikom broju pristizali je u kapelu kako bi ga ispratili na poslednji počinak i dali podršku njegovoj familiji. Iz kapele su se mogli čuti jauci i oplakivanje ožalošćenih članova porodice. Žene su prinosile vence cveća sa posvetama za Nebojšu Nedeljkovića i izjavljivali saučešće roditeljima tragično nastradalog momka, dok su Nebojšini drugovi palili sveće i emotivno se opraštali od njega. Potom je povorka sa kovčegom krenula ka grobnom mestu, a predvodio je lokalni sveštenik, koji je održao opelo. Skrhani i neutešni u bolu za gubitkom sina, roditelji su posmatrali kako se kovčeg spušta u raku. Potom je na grobno mesto posloženo cveće, da bi se tužni skup potom završio.

Podsetimo, Nebojša Nedeljković je u sredu, sat posle ponoći, u svom automobilu marke "Lančia" izboden pet puta u predelu leđa, vrata i grudi. Potom je pokušao povređen da vozi automobil, ali je sleteo pored puta. Hitna pomoć, koja je odmah došla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Mesto na kojem je pronađen automobil

Kako kaže komšinica porodice Nedeljković, koja živi nekoliko metara od njihove kuće, nije očekivala da Nebojša ovako okonča život.

- Ova porodica je jedna od najuglednijih u Bariću. Uvek fini, kulturni, uljudni, ali ih je zadesila velika tragedija. Nebojšu sam više znala kad je bio mlađi, u poslednje vreme sam ga slabo viđala. Čula sam da su sa njim imali dosta problema, dok je stariji brat mnogo dobar čovek. - kaže ona. - Žao mi je što se sve tako desilo. Imali su veliku radnju, lepu kuću i ništa im nije falilo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading