Nisu imali da plate kuću pa isplanirali likvidaciju! Ubica žrtvu pregazio stojadinom

Autor:

Hronika

18.10.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević (22) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak ubio Ružicu Kovač (78) u Požarevcu. Stravični zločin dogodio se u večernjim satima, kada je osumnjičeni stojadinom naleteo na staricu. Pored njega, uhapšeni su i otac i sin Saša (47) i Danijel Stanojević (21) zbog sumnje da su nalogodavci ovog ubistva.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

- Kobnog dana osumnjičeni Đorđević je napravio zasedu nesrećnoj ženi. Naime, on je neko vreme iz svog automobila motrio na kuću Kovačeve, čekajući idealan trenutak da izvrši zločin. Starica je nakon nekog vremena izašla iz kuće kako bi posetila komšiju, a Đorđević je tada, u momentu dok je ona prelazila ulicu, dao gas na stojadinu i zaleteo se pravo na Kovačevu - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je nesrećna žena od silina udarca odletela na haubu automobila, a potom pala na zemlju.

Osumnjičeni je zatim pobegao sa lica mesta, a starica je odmah prevezena u bolnicu, gde je narednog dana podlegla zadobijenim povredama. Đorđević je nakon ubistva odvezao automobil u atar jednog sela kod Smedereva i zapalio ga, nakon čega je klupko zločina počeo da se odmotava.

Đorđević je nakon ubistva odvezao automobil u atar sela kod Smedereva i zapalio ga

- Osim Đorđevića, privedeni su i Stojanovići, otac i sin, koji se sumnjiče da su zapravo isplanirali celo ubistvo. Sumnja se da su njih dvojica ranije kupili kuću od ubijene Ružice, međutim, kako nisu imali novca da je isplate do kraja, odlučili su da se ovako obračunaju sa ženom - priča sagovornik.

Auto odao napadača

Trag automobila kojim je ubijena Ružica Kovač doveo je policiju i do napadača.

- Komšije su ispričale da su kobnog dana videle nekog čoveka u stojadinu koji se, u periodu oko ubistva, vrzmao po njihovoj ulici. Pratili su trag automobila, nakon čega su stavili lisice na ruke Đorđeviću - dodaje izvor.

Stanojevići su tada kontaktirali sa Đorđevićem, inače Danijelovim drugom, kako bi izvršio likvidaciju. - Đorđević je nakon nekog vremena ubeđivanja odlučio da im pomogne. Oni su tada razradili ceo plan, nabavili automobil za zločin, pa napravili zasedu nesrećnoj ženi - dodaje izvor.

Prema rečima meštana u ovom selu, Ružica je bila omiljena među komšijama. - Nikad nisam imala nekih problema sa Ružicom, uvek je bila spremna da pomogne i učini svakome kome je mogla nešto da pripomogne! Strašno je da joj ovako nešto neko uradi, i to zbog neke imovine! Svi smo šokirani - kaže komšinica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading