Očajna majka muškarca kojem su batinama POKIDALI SLEZINU ispričala sve detalje brutalnog zločina

Autor:

Hronika

18.10.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Petrović (38) iz Ostružnice jedva je preživeo batine i mučenje koje su mu priredila četvorica mladića iz tog prestoničkog prigradskog naselja. Sve je počelo telefonskim pozivom u četvrtak uveče oko 18 časova, kada su siledžije pozvale Petra da se nađu, a on prihvatio poziv ne sluteći šta ga čeka.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kuća Petrovića

Ništa nije slutio

- Pričao je sa nekim telefonom, a onda mi je rekao da ide da se nađe sa drugovima da malo sede pored Save. Seo je na skuter i otišao. Nije ništa slutio niti se ponašao neobično - kaže očajna Petrova majka, koju smo danas zatekli ispred njihove kuće.

Prema njenim rečima, kada se njen sin našao sa četvoricom nasilnika, usledio je pravi pakao.

- Odvukli su ga u neki šumarak i tamo počeli da se iživljavaju nad njim i da ga tuku. Da ga ponize, skinuli su ga skoro golog. Koliko znam, on je štitio glavu rukama, a oni si nastavili da ga biju i kada je pao. Šutirali su ga nogama svuda po telu, a mislim da su ga i nečim udarali - dodaje ona.

Prebijanje je trajalo pola sata. Nakon toga siledžije su mu otele skuter, uzeli mu dokumenta i 600 dinara, koje su našli u novčaniku. Srećom, nisu videli mobilni telefon, pa je pozvao pomoć čim su otišli.

Majka: Kada su otišli, on je otpuzao i sakrio se jer se plašio da će se vratiti i nastaviti da ga biju

Operacija

- Sve su mu uzeli, ostavili su ga u donjem vešu i čarapama. Kada su otišli, on je otpuzao i sakrio se jer se plašio da će se vratiti i nastaviti da ga biju i na kraju ubiju. Potom je telefonom pozvao sestru, koja je sa zetom otišla po njega. Kada ga je videla, šokirala se! Nisu ga ni dovozili kući, odvezli su ga pravo u bolnicu. Muž je u poseti, kaže da je Petar stabilno, ali su morali da mu operišu stomak i izvade slezinu, koja je od batina pukla. Imao je podlive na glavi i valjda krvarenje na mozgu, ali je sada stabilno - kaže ucveljena majka.

Motivi ovog brutalnog napada još nisu poznati, a prema njenim rečima, jedan od napadača kome zna samo nadimak važi za žestokog momka u Ostružnici i njen sin je samo poslednja žrtva njegovog divljanja.

Povrede

  • podlivi na glavi
  • krvarenje na mozgu
  • brojne modrice po telu
  • odstranjena slezina

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading