(FOTO) Porodični horor u Babušnici: Ovo je lice monstruma koji je silovao polusestru, a onda presudio sebi

Autor:

Hronika

20.10.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Stefanović (22) obesio se u petak u šupi pored kuće u selu Gornje Krnjino, kada je policija došla da ga privede zbog sumnje da je silovao svoju polusestru Jovanu R. (12). Danijela je prijavila njegova majka Danijela I. (43), pošto joj je devojčica ispričala šta se, navodno, desilo.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Danijel Stefanović

- Po rečima devojčice, Danijel je iskoristio priliku kada su kod kuće ostali sami i u popodnevnim časovima, 14. oktobra, pokušao da nagovori polusestru da imaju seksualni odnos, ali ga je ona odbila. Tada joj je on silom skinuo trenerku i donji veš i dodirivao je po intimnim delovima tela. To isto se dogodilo i narednog dana, takođe kada su njih dvoje ostali sami kod kuće - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Navodno je svaki put nakon zlostavljanja brat zapretio sestri da nikome ništa ne sme da kaže.

Ipak, Jovana je pozvala njihovog zajedničkog prijatelja iz susednog sela i ispričala da je "Danijel napravio glupost".

Oni su silovali sestre

  • decembar 2018. - Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca, koji je ometen u razvoju, više puta silovao rođene sestre, od pet i 15 godina, od kojih starija takođe ima mentalni poremećaj
  • novembar 2018. - Borivoje S. (60) iz Donjeg Katuna kod Varvarina silovao rođenu sestru Boricu S. (54). Borivoje S. osoba je s posebnim potrebama koja od rođenja ima poteškoće u razvoju
  • novembar 2017. - U selu Paraga kod Bačke Palanke Jova Dž. (20) šest godina je napastvovao mlađu sestru, koja je u trenutku prvog zlostavljanja imala 10 godina
  • oktobar 2017. - Dragoljubu R. (25) iz Šapca silovao je sestru od ujaka, maloletnu M. K. (15), ćerku njegovog rođenog ujaka, sa čijom porodicom je rastao
  • oktobar 2016. - Arijeton K. (20) iz Kostolca silovao svoju sestru L. K. (13), a nesretna devojčica je rodila sina

Majka ga prijavila

Devojčica je kroz suze sve ispričala i majci Danijeli, koja je razgovarala sa Danijelom i zapretila da će ga prijaviti policiji. On je navodno rekao da će se pre ubiti nego što će ići u zatvor, ali je Danijela ipak odlučila da pozove policiju.

Foto: Privatna arhiva
Danijel i majka koja ga je prijavila

- Kada je došla policijska patrola, nisu mogli da pronađu Danijela. Počeli su da pretražuju pomoćne prostorije i u šupi pored kuće otkriveno je njegovo telo, obešeno o gredu. On se navodno strašno plašio odlaska u zatvor i prethodnog dana bio je vidno utučen i neraspoložen. Radio je kao drvoseča, a tog dana je sekao drva. Čitav dan bio je vidno utučen. Kao da je već odlučio šta će uraditi - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Sahranjen bez istrage

Danijel Stefanović sahranjen je u subotu na groblju u Babušnici. Zbog smrti osumnjičenog, kako saznajemo, neće biti nikakve policijske istrage.

Devojčica je upućena u medicinski centar u Babušnicu, gde je pregledana, a kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, lekari nisu pronašli tragove obljube, ali je bilo tragova seksualnog zlostavljanja.

Centar za socijalni rad razmotriće dalje postupke.

Živeo na ulici

Danijela Stefanovića komšije opisuju kao vrednog, ali nesrećnog mladića.

- Njegovi otac Mirko i majka Danijela su se razveli, a on je ostao kod oca u Babušnici. Onda je došlo do svađe, navodno je Danijel bio u sukobu sa polubratom, da bi završio na ulici jer ga je otac izbacio. Došao je kod majke, radili su zajedno u nadnici, a jedno vreme je proveo i u Vojvodini, gde je, sa majkom, brao jabuke i kukuruz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading