(VIDEO) Pogledajte dramatičnu akciju policije u petrovaradinskom klubu: Upali u lokal, ljudi pobacali drogu po podu

Autor: novosti.rs

Hronika

23.10.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Sadu uhapsila je A. D. (33) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da je teško povredio D. N. (25) iz Bačkog Novog Sela.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Ovaj 33-godišnjak se sumnjiči da je, 12. oktobra, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Petrovaradinu, rukama i nogama tukao dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Bačkog Novog Sela i naneo mu teške telesne povrede.

Dvadesetpetogodišnjak je, kako se saznaje, hteo da uđe u lokal na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali mu A.D., koji je angažovan kao obezbeđenje iz nekog razloga nije dozvolio. Zbog toga je između njih došlo do prepirke, posle čega je radnik obezbeđenja nasrnuo na mladića iz Bačkog Novog Sela.

Osumnjičeni A. D. je zadržan do 48 sati, po nalogu javnog tužioca, a posle saslušanja određen mu je pritvor, u trajanju do 30 dana.

Pre toga, policija je uhapsila M. P. (39) i N. M. (23), takođe radnika obezbeđenja, osumnjičene da su dan ranije, odnosno 13. oktobra udarcima rukama i nogama teško povredili A.M. (24) iz Novog Sada.

Zbog učestalih nasilja u lokalima na Petrovaradinskoj tvrđavi, novosadska policija je minulog vikenda, 18. i 19. oktobra organizovala akciju, takozvanu "raciju" u noćnom klubu. Tom prilikom je, kako se saznaje, pronađeno šest, sedam paketića "amfetamina", pobacanih po lokalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading