BRANI SE SA SLOBODE: Maloletnik ukrao roditeljima kola, pa izazvao jeziv udes u kom je poginuo muškarac!

Autor: Republika

Hronika

24.10.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesnaestogodišnjaku iz Čuruga, osumnjičenom da je vozeći bez dozvole i neregistrovanim automobilom, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo G. T. (34) iz Žablja, a pet osoba povređeno, posle saslušanja u novosadskom Višem tužilaštvu za maloletnike nije određen pritvor. Maloletnik je dobio krivičnu prijavu u redovnom postupku i tereti se za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju.

RepublikaFoto: nsuzivo.rs
Jezive scene sa mesta nesreće

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", tinejdžer je saobraćajnu nesreću izazvao "opelom", koji je u vlasništvu njegove porodice. On je toga dana, bez znanja roditelja, krišom iz kuće uzeo ključeve od kola i seo za volan, mada nema položen vozački ispit.

- Posle ove strašne nesreće, roditelji maloletnika su sa osećajem griže savesti bili u policiji i ispričali da je sin bez njihovog znanja uzeo ključeve od kola – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Vozeći neregistrovani automobil na putu Žabalj – Čurug, najverovatnije neprilagođenom brzinom, šesnaestogodišnjak je u jednom momentu prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u "reno",a ovaj zatim u "fijat bravo".

RepublikaFoto: nsuzivo.rs
Povređeno je 6 osoba, a G.T. je podlegao povredama...

U ovoj nesreći je šest osoba povređeno, ali je G. T. iz Žablja, uprkos naporima lekara u Urgentnom centru, podlegao povredama.

Četiri muškarca iz Čuruga, starosti 45, 31, 61 i 42 godine, kao i 43-godišnji Beograđanin su teško povređeni. Maloletniku je u ovoj nesreći povređena ruka.

Meštani Žablja i Čuruga šokirani su strašnom nesrećom u kojoj je ugašen život mladog čoveka, za koga kažu da je bio vrlo fin i čestit kao i njegova porodica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Misa

24.10.2019 18:53

Maloletni 16-togodišnjak je isto iz Žablja