Srpski telegaf otkriva detalje saslušanja pevačice: Editu ispitivali više od 3 sata, odbila poligraf!

Autor:

Hronika

25.10.2019

03:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović saslušana je juče u policiji povodom bacanja bombe na producentsku kuću "FM Play" krajem septembra ove godine na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Kako saznajemo, Aradinovićeva je na saslušanju negirala umešanost u ovaj slučaj, ali je zanimljivo da je odbila poligrafsko testiranje!

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Edita Aradinović u pratnji advokata

IZNENAĐENA

Pevačica se na saslušanju u policiji, u Ulici 29. novembra u Beogradu, pojavila oko 9.30 vidno raspoložena, a iskaz je davala čak tri sata!

- Ispričala je da je iznenađena povodom ovih optužbi, kao i da sa bombaškim napadom nema nikakve veze. Ona je dodala i da ne zna ko bi želeo ili imao nameru da naudi njenim bivšim poslovnim saradnicima. Ipak, kada su joj inspektori ponudili poligrafsko testiranje, ona je nakon konsultacije sa advokatom to odbila - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Inače, Aradinovićeva nije želela ni pre, a ni posle saslušanja da daje izjave za medije. Povodom ovog slučaja pokušali smo juče da stupimo u kontakt s pevačicom, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Saradnja sa Sekom i Kijom

Podsetimo, vlasnici "FM Play" proslavili su se pre desetak godina sa pesmom "Aspirin", koju su tada napravili za poznatu pevačicu Seku Aleksić. "FM Play" sarađuje sa mnogim estradnim umetnicima, među kojima je i nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar.

OSTALA DUŽNA

Ručna bomba na producentsku kuću "FM Play", koja je u vlasništvu Filipa Miletića i Miloša Roganovića, poznatijim pod nadimkom Aspirinci, bačena je 28. septembra ove godine, a vlasnici su u policiji izjavili da loš odnos imaju samo sa Editom, zbog čega sumnjaju da možda ona ima veze sa bombom. Oni su tada do detalja ispričali sve o sukobu koji su imali sa bivšom ministarkom.

- Edita je nakon napuštanja Ministarki grubo prekršila ugovor sa "FM Play", zbog čega je nastala svađa. Kako nije ispoštovala zakonske odredbe ugovora, trebalo je da im isplati 150.000 evra, koliko je uloženo u nju i njen rad. Ipak, pevačici su izašli u susret pošto se žalila da nema novca i smanjili joj dug na 60.000 evra, koje još duguje - ispričali su tada producenti.

Miletić: Još imamo traume

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus

Nakon saslušanja pevačice, jedan od vlasnika producentske kuće Filip Miletić rekao je da je zadovoljan radom policije, kao i da je srećan što je njihov studio konačno osposobljen za rad.

- Imamo poverenja u policiju da će pronaći počinioca ovog dela. O istrazi ne možemo da pričamo. Nama je ovo još uvek šok i trauma i nadam se da će s vremenom nestati. Ono što je bitno jeste da smo nastavili sa radom i osposobili studio koji nam je u eksploziji skoro do temelja bio uništen. To je najbitnije zasad, a vremenom ćemo i mi, nadam se, zaboraviti na ovaj ružan slučaj - rekao je Miletić.

Podsetimo, u eksploziji bombe kašikare koja je bačena na producentsku kuću nije bilo povređenih, a pričinjena je veća materijalna šteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đura

25.10.2019 14:19

Samo vi opraštajte.