Gordana je bila trudna? Novi detalj krvave tragedije na Čukarici

Autor:

Hronika

26.10.2019

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava filmska drama zbog nesrećne ljubavi odigrala se u petak oko podneva u pekari na Čukaričkoj padini u Beogradu, koja je završena pokušajem ubistva i samoubistva.

RepublikaFoto: facebook.com/Ahmo Huesinovic
Gordana Kukolj

Ahmo Huesinović (60) upao je u pekaru u kojoj je radila njegova bivša ljubavnica Gordana Kukolj (37) u Radničkoj ulici i najpre pucao njoj u glavu, a potom pokušao i sebi da presudi.

Huesinović je bio u ljubavnoj vezi sa Gordanom Kukolj koja je trajala skoro dva meseca. Nakon tog perioda Gordana je odlučila da izađe iz ovog odnosa, ne sluteći da će to biti kobno po nju. 

Kako govore svedoci, Huseinović nije mogao da izdrži to što je napušten, te je ušao u pekaru i napravio krvavi pir, ali, jedan detalj baca potpuno novo svetlo na ceo događaj.

Foto: facebook.com/Ahmo Huesinovic
Ahmo Huesinović

Naime, prema rečima svedoka koji su dali izjavu za Srpski telegraf, ranjena Gordana Kukolj je bila trudna.

Prema priči pojedinaca koji su se zatekli na licu mesta, Gordana je navodno bila u drugom stanju, a na mesto pucnjave je došao i njen suprug, koji nije želeo da daje nikakve izjave za medije. Isti izvor navodi i da je žena Ahma Huesinovića teško obolela. 

Pripadnici policije juče su tokom celog dana vršili uviđaj na mestu zločina, a nakon sprovedene istrage biće poznato više detalja o ovom zločinu koji je uznemirio građanje Čukarice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading