(FOTO) Iza ubistva u pekari stoji ljubomora, ali pravi okidač je PORUKA!

Autor: telegraf.rs

Hronika

25.10.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahbo H. (60) je bivšoj ljubavnici Gordani K. (37) poslao poruku, a onda naoružan uleteo u pekaru u Radničkoj ulici, u kojoj ona radi godinama, pucao u nju, a potom i sebi u glavu

Foto: facebook.com/ printscreen

Navodno, Ahbo H. je bivšoj ljubavnici, sa kojom je bio u vezi svega tri nedelje, i koja ga je ostavila juče, danas poslao poruku: "Šta nije u redu, ljubavi moja?" Na ovu poruku žena nije odgovorila, s obzirom na to da su se dan ranije videli i da mu je rekla da prekida vezu i da ne želi više da vara muža, koji je za njihov odnos saznao, međutim Ahbo to nije hteo da prihvati.

Taksista, koji je bio u blizini, primetio je da se nešto dešava u pekari, pa je ušao unutra i zatekao Gordanu i muškarca kako leži u lokvi krvi.

Taksista je navodno izašao napolje, viknuo kolegama da "mrtav čovek leži unutra" i onda su brzo ranjenu Gordanu ubacili u automobil i odvezli je do bolnice. Hitna pomoć je ranjenog Ahba H. prevezla u teškom stanju u Urgentni centar.

Foto: facebook.com/ printscreen

Prema nezvaničnim informacijama, Gordana i Ahbo su bili u vezi tri nedelje, a onda je njen suprug saznao za tu vezu. Njih troje su se sastali da porazgovaraju i da Gordana i Ahbo prekinu odnos. Međutim, povređeni ljubavnik to nije hteo da prihvati, pa je Gordani nastavio da šalje poruke. Nakon što mu ona nije odgovarala na njih, on je došao naoružan u pekaru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading