Neutešna porodica dala čitulju za svog sina, brata i unuka Marka Boškovića! Njihove reči slamaju dušu

Autor:

Hronika

26.10.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bošković (27), stradao je u saobraćajnoj nesreći prošlog vikenda u Čikagu u državi Ilinois. Brojni prijatelji i porodica oprostili su se potresnim porukama od mladića koji će biti sahranjen sutra u 14 časova na groblju u Belom polju.

Foto: printscreen/Večernje novosti
Porodica se oprostila od mladića potresnom porukom

Mladić je nastradao pošto je na vozilo u kojem se nalazio, naleteo vozač, koji je, prema navodima američke policije, bio pod dejstvom alkohola.

U ovoj nesreći poginula je još jedna osoba koja je bila sa Markom u vozilu. Reč je o devojci Lauri Uribe staroj 26 godina.

Porodica i prijatelji su se potresnim porukama oprostili od tragično nastradalog mladića. "Ne plači, ja biću tu, kada prošlost vrati se, samo sad živim u snu, ali me vrati sećanjem, da čuvam oblake mene Bog je poslao, nasmej se i pogledaj u nebo, sada sam anđeo", "Leti, leti ptico i ne štedi snage, javi joj da stižem, mada ona zna, suvim ću ti zlatom pozlatiti krila, samo me odmesi kuda moram ja", "Dragi dečače, bio si zlatni svitac koji je svojom divnom dušom i pameću obasjao ovaj sumorni svet"...

- Uprkos danima sivim, kad vidimo kometu da vidik zarumeni, znaćemo da ti još uvek šašav letiš i živiš - navela je njegova porodica u čitulji.

Marko je, inače, živeo u Sjedinjenim Američkim Državama, a građani su prikupljali novac da pomognu njegovim roditeljima da se mladićevo telo prebaci u Srbiju.

Za samo pet dana na strani Gofundme prikupljeno je nešto više od 89.000 dolara od planiranih 100.000. Akciju prikupljanja sredstava pokrenula je Markova drugarica, Marija Čudić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading