STRAŠNO! Vozač autobusa na liniji 50 mučki pretučen: Nesrećni čovek se od udaraca u glavu onesvestio!

Autor: blic.rs

Hronika

29.10.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač autobusa javnog gradskog prevoznika na liniji 50 fizički je napadnut juče oko 8 sati i 40 minuta u naselju Braće Jerković.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Težak incident se dogodio kada se autobus Konzorcijuma privatnih prevoznika kretao u smeru ka Banovom brdu. Nakon nesporazuma u saobraćaju, vozač putničkog vozila je nekoliko puta udario vozača autobusa u glavu, nanevši mu telesne povrede, a kako su rekli iz Konzorcijuma, njihov radnik je od zadobijenih povreda čak i izgubio svest.

- Radi se o izuzetno dobrom i poštenom čoveku, koji je ni kriv ni dužan dobio nekoliko udaraca u lice - rekli su iz Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Policija je izašla na lice mesta, a tokom uviđaja utvrđeno je da je, dok je autobus stajao, vozač automobila prišao autobusu i kroz prozor udario vozača.

- Zahvaljujemo se policijskim službenicima koji su u najkraćem roku izašli na teren, a svakako osuđujem ovakav način rešavanja nesporazuma u bilo kojoj situaciji, posebno u saobraćaju. Vozaču su nanete povrede na njegovom radnom mestu, te pozivamo nadležne organe da rasvetle sve okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja - rekao je Drago Tošić ispred Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

29.10.2019 13:50

Samo posebna kabina vozača spasava.