Evo gde je Marković bio pre nego što je ubijen

Autor: SrbijaDanas, Republika

Hronika

02.11.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Kića Marković (37) koji je ubijen sinoć na Vračaru, dobro je poznato ime u navijačkim krugovima. Na njega je ispaljeno najmanje šest hitaca na benzinskoj pumpi u Ulici Grčića Milenka, a prema prvim informacijama on je pokušao da pobegne napadačima.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ljubomir Kića Marković

Ubijeni Marković je igrao fudbal u balonu sa drugarima, u terminu od 18h do 19h, a kada je krenuo do kola napadač ga je izrešetao.

Prema informacijama svedoka u delu Vračara i Voždovca vlada opsadno stanje, a policija legitimiše i zadržava sve koje zatekne na ulicama.

Marković je reputaciju stekao kao jedan od vođa Partizanove navijačke podgrupe "Alkatraz", koju je vodio zajedno sa Đorđem Prelićem i Aleksandrom Vavićem.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Marković je ubijen na benzinskoj pumpi

Šira javnost ga je upamtila po hapšenju zbog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, zbog kojeg su redom "padale" vođe "Alkatraza", a među prvima upravo Marković. On je zbog ovog dela i osuđen na višegodišnju robiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading