Detalji jezivog napada u Leskovcu: Isekao druga testerom po vratu jer ga je dugo maltretirao?!

Autor: novosti.rs

Hronika

05.11.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesetogodišnji muškarac Bojan Papak iz leskovačkog sela Zalužnje samo je srećom ostao živ nakon što ga je motornom testerom napao drug Miladin Selimanović (27), iz susednog sela Priboj, i umalo mu nije prerezao vrat.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dvojica muškaraca su se u nedelju uveče, nešto posle 21 čas, iznenada sukobili ispred prodavnice u Priboju. Miladin se sa maloletnim bratom vraćao iz seče šume u obližnjem zabranu.

Traktorom su stali ispred prodavnice, a Miladin je sa motornom testerom u rukama krenuo ka Papku preteći da će ga ubiti. Tada je počeo kraći verbalni sukob.

Papak je navodno polomio jednu od flaša, dok mu je Miladin prilazio sa motornom testerom u rukama. Podigao je testeru i posekao ga po vratu, ali je Papak pukom srećom ostao živ. Dok je jednom rukom držao posekotinu drugom je pokušao da pozove Hitnu pomoć. Selimanović je tek tada shvatio šta je uradio. Krv je liptala na sve strane, ali je povređeni čovek još neko vreme bio na nogama. Lanac testere nije dotakao glavnu vratnu arteriju, a brzom intervencijom lekara mu je spašen život.

- Bilo je kritično dok nije zaustavljeno krvarenje. On se sada oseća dobro i van je životne opasnosti. Biće zadržan na bolničkom lečenju, na hirurškom odeljenju, do potpunog oporavka – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Meštani Priboja uglavnom izbegavaju da pričaju o detaljima sukoba njihovih komšija. O tome nije želela da govori ni zaposlena u prodavnici ispred koje je došlo do incidenta. Ona je još uvek pod vidnim stresom, a navodno je pala u nesvest kada je videla ogromno lokvu krvi isred radnje.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica muškaraca se druže godinama, pa za sada nije poznato zbog čega su se sukobili do te mere da je jedan od njih poželeo da ubije drugog.

Međutim, Miladinov otac Novica kaže da je povređeni čovek mesecima uznemiravao njegovog sina i da je zbog toga strahovala cela njegova porodica. Na dan napada ga je, kako kaže, više puta zvao telefonom i tom prilikom ga vređao i psovao. O tome svedoči i Miladinov maloletni brat koji je sa njim ceo dan proveo u šumi. Oni ne znaju šta je mogući povod za sukob, ali ističu da je Miladin u poslednje vreme izbegavao Papka. Kao motiv se ne isključuje ni nerazjašnjeni računi oko novca iz vremena kada su Miladin i Bojan zajedno radili u šumi.

Policija je privela napadača i radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading