DOGAĐAJ VISOKOG RIZIKA! MUP snimao Kićinu sahranu, policajci u civilu pomno pratili sve prisutne

Autor:

Hronika

05.11.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Marković Kića (37), vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", koji je u petak veče ubijen na Voždovcu, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Više stotina Markovićevih prijatelja, rodbine i navijača Partizana ispratilo je Markovića na večni počinak uz bakljadu i navijačku pesmu "Gore na nebu, armija prava..."

RepublikaFoto: youtube.com/ GROBARI.NET
Foto: Ilustracija

Na poslednjem ispraćaju Kiće okupili su se brojni sportski radnici ali i mladići sa šalovima i bakljama koji su uputili poslednji pozdrav svom vođi.

Kako Srpski telegraf saznaje, zbog ovoga je policija ovaj događaj ocenila kao visoko rizičan, i radnici MUP-a su pomno pratili svaki deo procesije.

- Sahrana je ocenjena kao događaj visokog rizika, zbog čega su na groblju i oko njega bili raspoređeni policajci u civilu koji su pomno pratili šta se dešava. Istovremeno, nekoliko patrolnih kola obilazilo je okolne ulice. Nakon ubistva Markovića unutar južne tribine strasti su uzavrele i odlučeno je da se predupredi bilo kakav incident - kaže naš izvor.

Ljubomir Marković je bio izuzetno uticajan među navijačima što govori i činjenica da je ubistvo potreslo ne samo "Grobare" već i njihove večite rivale "Delije", jer je čitulju za vođu "Alkatraza" dala i prva ekipa navijača Crvene zvezde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading