Motiv ubistva Jelene Marjanović imovinska dobit?

Autor:

Hronika

05.11.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su otkriveni detalji anonimnog pisma koje stiglo u sud, spekuliše se da je otkriven i motiv ubistva Jelene Marjanović.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Marjanović

Beogradski mediji prenose da je motiv ubistva pevačice Jelene Marjanović imovinska dobit koju je njena svekrva Zorica Marjanović želela da stekne ubistvom pevačice.

- Motiv Jelenine svekrve je imovinska dobit i dokazivanje moći nad žrtvom. Sva nasleđena imovina Jelene Marjanović bi se slila u kuću Marjanovića. Kad je Jelena postala popularna, stvorili su se uslovi da se izvuče iz pakla familije Marjanović - prenose mediji.

Jelena se odrekla nasledstva svog oca i tako izazvala bes u kući Marjanovića, tvrdi anonimni pošiljalac pisma i navodi da je svekrva tada ponudila biznismenu Dragoju M. iz Priboja da za novac ubije Jelenu.

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči, a za to delo optužen je njen suprug Zoran Marjanović.

Suđenje Zoranu počelo je u utorak, 5. novembra pred Višim sudom u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading