Hapšenje dilera u Novom Sadu: Policija mu upala u kuću i našla kilogram heroina

Autor: informer.rs

Hronika

06.11.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. B. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Pretresom kuće, u kojoj neprijavljeno boravi , policija je pronašla oko kilogram heroina, 107 grama marihuane i novac za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Osumnjičenom B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje.

U odvojenoj akciji, policija je u stanu  dvadesetpetogodišnjeg Novosađanina, pronašla nelegalno oružje, pištolj i revolver, kao i 36 komada municije različitog kalibra. Protiv njega će biti  podneta krivična prijava u redovnom postupku.zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading