Krkljanac kod Vrnjačke Banje: Petoro povređenih u sudaru tri automobila

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

06.11.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio u sredu oko 17.30, u mestu Gračac nadomak Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac, srećom niko nije nastradao ali je povređeno ukupno pet osoba.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

Pretpostavlja se da se udes dogodio kada je, krećući se u pravcu Kraljeva „tojota" vrnjačke registracije otpozadi udarila u „ford", takođe vrnjačke registracije, koji je pokušavao da skrene sa glavnog na sporedni put i odbacila ga direktno na „fijat" koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Pet povređenih osoba iz sva tri automobila je sanitetskim vozilima prebačeno u Opštu bolnicu „Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinuti, a zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici veoma prometnog puta bio u potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Kruševca formirale dugačke kolone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading