Policija traga za autorom pisma o ubistvu Jelene!

Autor:

Hronika

09.11.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Predrag Savić, pravni zastupnik Dragoja Milinkovića (44), koji je u anonimnom pismu iz Švajcarske označen kao ubica Jelene Marjanović (33), podneo je krivičnu prijavu Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog ometanja pravde i lažnog prijavljivanja.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Zoran i Jelena Marjanović

Prema rečima Savića, krivična prijava je podneta zbog toga što je nedelju dana pre suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Višem sudu u Beogradu N. N. osoba "uračunljivo i svesno" poslala pismo u kojem je kao ubicu označilo Milinkovića. Kako se navodi u tom dokumentu, on je zločin počinio po nalogu Zorice Marjanović, majke optuženog Zorana.

- Dragoje Milinković nikada nije upoznao Zoricu niti pokojnu Jelenu. On nikada nije kročio u kuću Marjanovića. Oštećeni je u više navrata bio meta lažnog prijavljivanja i optuživanja i činjenica je da je to gotovo u većini slučajeva radila upravo njegova bivša supruga Violeta, s kojom vodi brakorazvodnu parnicu oko imovine vredne 900.000 švajcarskih franaka i čiji se najveći deo nalazi u Vrnjačkoj Banji - stoji u krivičnoj prijavi.

 

 

I Zoran piše tužbu

Sporno pismo je sudija Jelena Škulić podelila učesnicima u postupku na početku suđenja Zoranu Marjanoviću. Tužilaštvo zasad neće postupati po njemu, ali su reakciju, osim Dragoja, najavili i članovi porodice Marjanović, koji takođe najavljuju tužbu protiv autora. U međuvremenu, Dragoje je došao iz Švajcarske u Srbiju kako bi samoinicijativno otišao na poligraf i dokazao da nema veze s ubistvom Jelene. To nije stigao da uradi jer je odmah uhapšen i poslat na godinu dana u zatvor zbog prevare iz 2015. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading