Monstrumi koji su pregazili staricu u Požarevcu idu na psihijatrijsko veštačenje

Autor: novosti.rs

Hronika

09.11.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica Požarevljana osumnjičena za teško ubistvo Ružice Kovač (78), iz istražnog zatvora upućeni su za Beograd, kako bi se psihijatrijskim posmatranjem utvrdilo da li su u vreme zločina bili uračunljivi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Aleksandar Đ. (22) u pritvoru je zbog teškog ubistva, a Danijel S. (21) i njegov otac Saša S. (47) zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu i svima njima preti kazna do 40 godina zatvora.

Dok su oni na posmatranju, u nastavku istrage obaviće se razgovori sa svedocima, analiza snimaka video-kamera i nalaza sa obdukcije. Po završetku ovih radnji, viši javni tužilac trebalo bi da odluči o konačnoj kvalifikaciji dela i o podizanju optužnice.

Sumnja se da je Aleksandar 14. oktobra, namerno, desnom stranom "zastave 101", otpozadi udario bicikl na kojom je Ružica išla ka svojoj kući Dunavskom ulicom, a zatim pobegao i zapalio auto.

Otac i sin podstrekivali su ga na ubistvo, jer je Ružica htela da ih izbaci iz svoje kuće za koju tvrde da su joj platili 10.000 evra, s tim da ona može u njoj doživotno da ostane. Dogovor je bio da mu oni nakon ubistva isplate 400 evra i daju mu svoj polovni auto. U ovom slučaju prvo se sumnjalo da se radi o udesu, ali su nadzorne kamere pokazale da je Aleksandar namerno udario u bicikl.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading