Stravična ispovest majke čiju je decu napao pedofil: Moje dete je BOLESNO, kako je mogao, a od prepiske ćete se naježiti

Autor: Espreso, Republika

Hronika

12.11.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

T. N. je samohrana majka sa troje dece. Ova žena je bila žrtva napasnika koji je zahtevao golišave slike njene dece preko društvenih mreža.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/Photo by Kat Jayne from Pexels
Prepiska od koje ćete se naježiti

Nakon uvodne poruke na Fejsbuku, predator je odmah ciljano gađao na probleme ove majke, nudeći joj garderobu za njenu decu. Da bi ostvario bliži kontakt, i privoleo majku da mu veruje, pedofil predator - Dragana, obećala je da da će deci pokloniti veliki broj komada odeće, uz, kako je navela, suknjice koje su "jako lepe i kratke do gaćica".

Ova majka se našla na listi napasnika koji uglavnom biraju samohrane majke ili porodice kojima je potrebna pomoć. Ona je i jedno i drugo. Ima dečaka (9), devojčicu (5), ali i jednogodišnju bebu.

Ova žena je pokazala šta znači hrabrost jer je slučaj sama prijavila, a samim tim je obeshrabrila ostale predatore u činjenju krivičnih dela.

Svi koji su u mogućnosti mogu poslati pomoć na adresu, "Radnička" br. 8, Mladenovac. Najpotrebnija je odeća i obuća za decu.

Majka je rekla kako je ovo najgori mogući trenutak za ovakvu situaciju jer joj devojčica boluje od karcinoma pluća.

- Moje dete ima pet godina i ima tumor na grudnom košu. Jedino mi otac pomaže koliko može i snalazimo se kako znamo, priča majka koja je želela da ostane anonimna.

Kada je shvatila šta joj se desilo, bila je van sebe jer kako kaže, nije računala da ovakve osobe postoje. Na pitanje da li ima poruku za pedofila koji je pokušao da je "namami u zamku", majka je odgovorila jasno.

Sa njima ima ko će da se bavi. Pitam takve ljude samo, da li se možda uplaše ili pomisle da bi neko i njima i njihovim porodicama mogao da uradi slično, objasnila je majka za naš portal.

Podsećamo, pedofil koji se krio iza imena doktorka Dragana, počeo je da se otvara žrtvi, te joj je navela kako trenutno živi i radi u Nemačkoj, iako je rodom iz Niša.

Žrtvi je počela da obećava da će dobiti još njenih stvari i to od njenog brata koji živi u Beogradu, a ona (Dragana) ima u njemu svoje stvari koje želi da joj pokloni. Da se nijednog trenutka nije kolebala u nameri da dobije slike dece, čak i posle informacije da petogodišnja devojčica boluje od tumora, pokazalo se u narednim pokukama u kojima je pedofil predator tražio od majke u više navrata da mu šalje devojčicine gole slike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading