Niko mi ništa ne može! Posle pretnji Radulovićevoj, Beranac se hvalio na sav glas

Autor:

Hronika

13.11.2019

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beranac Velibor Popović zvani Pop koji je pretio novinarki Srpskog telegraf Zorici Radulović, da će je baciti u Dunav, a na naš list baciti bombu, juče se posle skandaloznog događaja hvalio da mu niko ništa ne može.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zorica Radulović novinarka našeg lista koja je doživela pretnje teškog kriminalca

Nakon što je naš list podneo krivičnu prijavu protiv Popovića zbog teških pretnji novinarki, prema informacijama koje su došle do Srpskog telegrafa, Popović se juče ljudima iz okruženja hvalio da mu niko ne može ništa.

- Govorio je da ima jake veze u policiji i da ga baš briga što je incidentu prisustvovalo mnogo svedoka - prenosi naš sagovornik šta je Popović sve izgovorio.

Podsetimo, usred konferencije za medije Marije Šerifović, pred desetinama svedoka, kriminalac je napao Zoricu Radulović, urlajući, preteći i zahtevajući da se više nikad ništa ne piše o pevačici Editi Aradinović, više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading