Bolesna odbrana oca iz Bogatića: Ćerku sam očinski golicao

Autor: Republika, Telegraf

Hronika

15.11.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (14) učenica sedmog razreda Osnovne škole "Cvetin Brkić" u Glušcima optužila je svog oca N. N. i rođenog brata N. N. (inicijali promenjeni) za seksualno uznemiravanje. Obijica su uhapšeni, i odrđeno im je zadržavanje. Otac se u policijskoj stanici branio da je ćerku "očinski golicao".

Foto: Ilustracija

Prema dosadašnjim saznanjima, otac je duže od godinu dana često primoravao ćerku da se skine, kad god je bio pod dejstvom alkohola.

- Onda bi me gledao, pipkao i mazio i ništa više nije pokušavao. Često je bio pijan pa se to ponavljalo iz dana u dan, četiri do pet puta nedeljno. Brat nije tražio da skinem odeću, ali me je i on dodirivao kao da mu nisam sestra - navela je devojčica.

Ispričala je i kako je preživljavala pravi pakao. Morala je da radi sve poslove po kući, od oca je često dobijala batine kada je odbijala nešto da uradi. Otac ju je primoravao da ide da radi u nadnicu u selu, zbog čega je često izostajala iz škole, a sav zarađen novac morala je da preda svom ocu.

U Osnovnoj školi u Glušcima potvrdili su da se istog dana sastao tim za zaštitu od nasilja i o sumnji na porodično nasilje škola je poslala obaveštenje Centru za socijalni rad u Bogatiću.

Devojčica je juče u policijskoj stanici u Bogatiću detaljno opisala mučne situacije iz kuće, a otac se branio kako je ćerku samo ponekad zagolicao iz očinske ljubavi i da je tako svoju ljubav ispoljavao prema drugoj deci i da to nema veze sa nedozvoljenim polnim radnjama i seksualnim uznemiravanjem.

Osim krivične prijave zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje i rodoskvrnuće ocu i bratu je zabranjen prilazak i komunuikacija sa žrtvom nasilja. Obojica u pritvoru čekaju saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu koje će odlučiti o kvalifikaciji krivičnog dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading