(VIDEO) MALOLETNICI SE OSILILI: Upali u kladionicu i pretili automatskim oružjem!

Autor: Republika

Hronika

16.11.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su krivično delo razbojništvo u pokušaju i uhapsili M.V.(21) i dvojicu sedamnaestogodišnjaka iz Kruševca, dok se za još jednom osobom intenzivno traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni su osumnjičeni da su 10. novembra ove godine oko 3 časa ušli u jednu kladionicu u naselju Parunovac u Kruševcu, gde su, uz pretnju automatskim oružjem, pokušali da otuđe novac od radnika, u čemu ih je on sprečio. 

Tom prilikom došlo je i do ispaljenja projektila iz automatskog oružja, pri čemu niko u kladionici nije povređen. Policija je prilikom hapšenja pronašla navedeno oružje, koje je korišćeno tokom izvršenja krivičnog dela.

Osumnjičenom M.V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, dok je sedamnaestogodišnjim osumnjičenim osobama određen pritvor od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading