STRAŠNA NESREĆA KOD NOVOG SADA! Devojka uletela kolima u gradilište i udarila u kamion, vadili je iz smrskanog automobila!

Autor: nsuzivo.rs/kurir.rs

Hronika

18.11.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na putu između Sremskih Karlovca i Banstola jutros je došlo do teške saobraćajne nezgode.

RepublikaFoto: youtube.com/TV KCNZ
Ilustracija

Do nesreće je došlo kada je Iva Šicar (18) koja je upravljala Puntom staropazovačkih oznaka najverovatnije izgubila kontolu nad vozilom, a potom uletela u gradilište brze pruge Novi Sad-Beograda i zakucala se u parkirani kamion, piše NS uživo.

Vozilo je potpuno smrskano, a devojku su iz kola vadili novosadski vatrogasci. Ona je zadobila višestruke povrede u vidu politrauma i u svesnom stanju je prevezena u UC KCV na dalje lečenje. Muškarac koji se nalazio na gradilištu zadobio je povrede kuka.

 

 

- Iva je slomila je podlakticu i nalazi se u Urgentnom centru u Novom Sadu gde joj ušivaju čelo. Dete je vredno, dobra košarkašica, reprezentativka u mlađim selekcijama i nije htela da zakasni na trening - kaže sagovornik Kurira.

Košarkašica će ostati u bolnici nekoliko dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading