DOLIJALA! Policija uhapsila prevarantkinju iz Bačke Palanke: Isti stan iznajmilo devetoro podstanara!

Autor:

Hronika

20.11.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv J. T. (34) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je prethodne dve godine prevarila devetoro građana tako što je od njih uzimala novac na ime kapare za iznajmljivanje istog stana! Žrtvama je uglavnom uzimala po nekoliko stotina evra do čak 1.200 evra, koliko je uzela jednom nesuđenom podstanaru.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
J. T. (34) davala oglase, pa varala građane

Kako se sumnja, J. T. je davala oglas da iznajmljuje stan, ali se i sama javljala na oglase ljudi koji su bili u potrazi za stanom.

- Sredinom septembra devojka je unapred platila kiriju 440 evra, a potom su se pred vratima pojavili momak i devojka tvrdeći da su i oni iznajmili stan. Potom se saznalo da je i jedna žena unapred platila 1.200 evra na ime kirije, a zatim i muškarac koji je J. T. dao 100 evra kapare - priča izvor iz policije.

Sumnja se da je J. T. i ranije varala građane. Navodno se predstavljala kao Milica, uzimala im kaparu za stan, a potom se nije javljala na telefon, a vrata stana niko nije otvarao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading