Suspendovan policajac koji je na Voždovcu naoružan pretio sa terase!

Autor: blic.rs

Hronika

20.11.2019

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac B. S. koji je u ponedeljak napravio haos na Voždovcu kada je naoružan satima bio zatvoren u svom, ali stanu komšije, dobio je krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici i privremeno je suspendovan iz službe MUP.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Drama na Voždovcu

Podsetimo, prava drama odvijala se u beogradskom naselju Vojvode Vlahovića, nakon što se policajac B. S. (42) zatvorio u stan i pretio pištoljem. Skoro svi stanari zgrade bili su evakuisani, dok su ostali pratili dešavanja sa okolnih terasa.

Zgradu su već nakon prvih prijava, opkolile jake policijske snage, a na licu mesta bile su i vatrogasne, kao i ekipe Hitne pomoći.

Veruje se da je svemu prethodila svađa sa suprugom nakon koje su alarmirane hitne službe, a B. S. se zaključao u stanu. U jednom trenutku je izašao na terasu, pa preskočio na susednu.

Drama je trajala satima, a on bi čas izlazio, čas ulazio u stan. Dok je bio na terasi, on je pretio okupljenima sve vreme držeći pištolj, ali bi i pušio cigarete i razgovarao. Haos je okončan nakon višečasovnih pregovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading