Ministarstvo prosvete: Stabilno stanje u srednjoj školi u Velikoj Plani

Autor: Republika

Hronika

22.11.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjeg incidenta u srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Velikoj Plani oglasilo se Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, i prema njihovim saznanjima, stanje u školi je stabilno.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Škola u kojoj se dogodio incident

Oni su potvrdili da je nepoznati muškarac ušao u učionicu tokom šestog časa i pričao nepovezano, nakon čega je izvadio automatsku pušku i držao je na grudima, a ispod prsluka je imao još neko oružje.

"Učenici su bili prisutni tokom razgovora između profesora koji je držao čas i nepoznatog muškarca, ali su vrlo brzo posle dolaska dežurnog nastavnika napustili učionicu.

Profesor fizičkog i odeljenski starešina fizički je savladao nepoznatog muškarca i tokom rvanja ispaljena su dva metka. Profesor fizičkog vaspitanja je dobio lakše povrede ruke, ali ne od vatrenog oružja.

Policija je postupila prema svojim nadležnostima.

Nepoznati muškarac nije učenik škole, nije roditelj i nema veze sa obrazovnim sistemom", stoji u saopštenju nadležnog ministarstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading