(FOTO) Tvoje mesto u našem velikom kolu niko ne može da zauzme: Drugari se opraštaju od Laze (14) koji je iznenada preminuo

Autor: telegraf.rs

Hronika

25.11.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Laki, falićeš nam", neke su od poruka na društvenim mrežama nakon što je nezapamćena tragedija zadesila Novi Pazar.

Foto: instagram.com/kud-ras-novi.pazar
Lazar M.

Dečak Lazar M. (14) iz Novog Pazara preminuo je iznenada na rođendanskoj proslavi svog školskog druga. Kako su mediji preneli, on je odjednom pao kao pokošen nakon što je popio čašu hladne vode. Odmah je transportovan u Opštu bolnicu Novi Pazar, ali nije mu bilo spasa.

Ova vest veoma je potresla Novi Pazar, a posebno njegove drugare i članove Kulturno umetničkog društva (KUD) "Ras" iz ovog grada, čiji je Lazar bio član.

"Dragi Rasovci, desila nam se velika tragedija. Iznenada nas je napustio naš dragi Lazo, dobar igrač i još bolji drug... Povodom toga sve trenutne aktivnosti KUD-a se odlažu do daljnjeg", stoji u objavi KUD-a.

Članovi ovog društva i Lazarevi prijatelji oprostili su se potresnim porukama od svog dobrog druga putem društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kulturno Umetničko Društvo ?? (@kud_ras_novi_pazar) on Nov 24, 2019 at 7:15am PST

"Tvoje mesto u našem velikom kolu niko ne može da zauzme", reči su koje stoje ispod Lazareve fotografije objavljene na Fejsbuk grupi KUD "Ras" čiji je Lazar bio član.

"Počivaj u miru Laki, falićeš nam", još jedna od tužnih poruka za iznenada preminulog dečaka.

Podsetimo, lekari su bezuspešno pokušavali reanimacijom da povrate dečaka. Nažalost, mladi Novopazarac je preminuo od srčanog udara.

Lazar je pohađao prvi razred srednje ekonomske škole koja je današnji dan proglasila danom žalosti i neće biti nastave. Biće održan samo komemorativni skup.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading