Uhapšeno troje zbog iznude novca! Pali na obeleženim novčanicama

Autor: Republika

Hronika

26.11.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u NIšu odredilo je zadržavanje A. K. iz sela Luzane (Aleksinac), S.S. iz Aleksinca i M. V. iz sela Trnjane iz istog grada zbog krivičnog dela iznuda novca i pretnje smrću.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Foto: Ilustracija

Zadržavanje navedenih lica zadržano je zbog sumnje da je A. K. uz pomoć druge dve osumnjičene tokom ove godine u više navrata od oštećenog lica S. K. iz sela Donji Ljubeš (Aleksinac) pretnjom da će mu na kuću baciti bombu i ubiti ga iznudio ukupno 14 hiljada evra.

Oštećeni S. K. je slučaj prijavio policiji od koje je dobio obeleženih 1.000 evra koliko mu je osumnjičeni A. K. poslednji put tražio, te mu je sinoć taj novac predao u svom dvorištu čemu su prisustvovale druge dve osumnjičene osobe, nakon čega je svo troje osumnjičenih uhapšeno.

Tokom lišavanja slobode kod A. K. pronađena je ručna bomba "kašikara", a pretresom njegove kuće jedan kratež i dve kesice sa ukupno 12 grama kokaina.

Za A. K. ranije je raspisana poternica, i to 20.08.2019. zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od sedam meseci zbog izvršenog KD Nasilničko ponašanje .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading