Terorista iz Velike Plane naoružan do zuba! Policija ušla u njegovo dvorište i zatekla ARSENAL sakrivenog oružja

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

26.11.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dvorištu porodične kuće Gorana Todorovića (46) iz Donje Livadice, koji je naoružan i sa torbom punom municije i eksploziva, prošle sedmice upao u Ekonomsko-ugostiteljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani, preteći da će uzeti srednjoškolce za taoce, policija je pronašla arsenal sakrivenog oružija i municije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Todorović naoružan i sa torbom punom municije i eksploziva, prošle sedmice upao u Ekonomsko-ugostiteljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani

Tokom pretresa kuće, a potom i dvorišta, kontradiverziona jedinica policije, na više mesta pronašla je sakrivenu municiju, delove oružja i vojne opreme i eksplozivnih naprava.

Sve će biti poslato na veštačenje kako bi se utvrdilo poreklo i ubojitost.

Odakle Todoriviću svo ovo oružje, ostaje za sada misterija, jer je njegovo saslušanje u nedelju moralo da bude prekinuto, pošto mu je pozlilo, a potom mu je određen pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke, opasnosti ponavljanja krivivnog dela i uznemirenja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading