Nastradao muškarac kod Lazarevca: Zakucao se u spuštenu rampu i sudario vozom!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

30.11.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na pružnom prelazu u Velikim Crljenima nastradao je D.B. (60) koji je upravljao vozilom marke "hyundai", aranđelovačkih registarskih tablica.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

To vozilo kretalo se iz pravca Ibarske magistrale ka Velikim Crljenima, kada je iz zasada neutvrđenih razloga ne poštujući upozoravajuću pružnu signalizaciju, delimično udarilo u rampu na pružnom prelazu koja je bila spuštena i zatim se sudarilo sa vozom koji je u tom trenutku prolazio industrijskom prugom.

Voz se nakon sudara zaustavio tek posle 350 metara.

Ovaj pružni prelaz je pod video nadzorom JP EPS u cilju obezbeđenja železnice, a prema nezvaničnim informacijama pravovremenom reakcijom Monitoring centra u Obrenovcu ekipe hitne sluzbe i policije izašle su na lice mesta u najkraćem roku.

Na mestu događaja danas nije bilo vidljivih tragova nesreće, a sva neophodna signalizacija na ovom pružnom prelazu funkcioniše besprekorno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading