Osveta zbog otkaza: Obezbeđenje upucalo gazdu broda

Autor:

Hronika

02.12.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik broda-restorana "Sava" Žarko P. (65) teško je povređen u pucnjavi koja se dogodila u nedelju rano ujutru, oko 5.40, u ugostiteljskom objektu čiji je on vlasnik. Teško je povređen i napadač Predrag Z. (45), koga je obezbeđenje broda prebilo, a potom i upucalo u nogu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Pucnjavi i tuči prethodila je svađa između vlasnika broda i članova bivšeg obezbeđenja, kojima je on nedavno podelio otkaze. Pale su teške reči, da bi u jednom trenutku Predrag Z. potegao pištolj i pucao u noge Žarku P. Vlasnik broda je tom prilikom teško povređen jer je zrno okrznulo jedan krvni sud. Potom su reagovali pripadnici obezbeđenja broda "Sava" i neko od njih je upucao napadača, takođe u nogu. Uz to, Predraga su i pretukli, tako da su na kraju obojica završila u Urgentnom centru - kaže izvor Srpskog telegrafa iz policije.

SPOR ZBOG POSLA

Kako nezvanično saznajemo, jučerašnja pucnjava je kulminacija spora koji je trajao nekoliko dana, a čiji su akteri bili vlasnik broda Žarko P. i bivši čuvari objekta, kojima je vlasnik podelio otkaze.

Žarko P. bio je nezadovoljan ponašanjem prethodnog obezbeđenja, čiji su članovi bliski jednoj navijačkoj grupi

- Žarko P. bio je nezadovoljan ponašanjem prethodnog obezbeđenja, čiji su članovi bliski jednoj navijačkoj grupi. Oni, po njegovom mišljenju, nisu dobro obavljali posao, ponašali su se neprofesionalno i često su sedeli u separeu kao gosti i zauzimali muziku umesto da rade svoj posao. Na kraju je prelomio i podelio im otkaze. Unajmio je nove ljude, koji su zaposleni preko agencije koju drži kik-bokser Dušan Panajotović - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Panajotović šamarao pevačicu

Foto: ST/V. LUKIĆ
Goga Sekulić

Kik-bokser i MMA borac Dušan Panajotović poznat je u javnosti po vezi sa starletom Sorajom Vučelić, ali je dospeo i u crnu hroniku zbog toga što je išamarao pevačicu Gogu Sekulić. Njemu se sudilo i zbog pokušaja iznude 50.000 evra od jednog biznismena.

Žarko P. bio je nezadovoljan ponašanjem prethodnog obezbeđenja, čiji su članovi bliski jednoj navijačkoj grupi

PROVOCIRALI

Članovi bivšeg obezbeđenja nisu hteli da se pomire sa otkazom, već su nastavili da dolaze kao gosti i da pritiskaju Žarka P.

- Najpre su došli u sredu i provocirali gazdu. Od muzike su naručivali pesme "Kukavica" i "Potopiću ovaj splav", kojima su slali poruke vlasniku. Žareta su prijatelji upozoravali da ovo neće izaći na dobro i ispostavilo se da su bili u pravu - dodaje sagovornik.

Naime, u subotu se sam na brodu pojavio Predrag Z. i tražio od konobarice da zove gazdu. Kada je Žarko, došao ovaj je potegao pištolj i upucao ga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading