Pijan i drogiran pretukao majku (52) sa smetnjama u razvoju i nepokretnog ujaka (75), pa se KRIO PO SELU!

Autor: Novosti, Republika

Hronika

03.12.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog osnovnog javnog tužioca, odredio je jednomesečni pritvor za J.I. (31) iz Mrčkovca kod Golupca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i krađa.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni se tereti da je 17. oktobra ove godine, u porodičnoj kući u Mrčkovcu, pretukao svoju majku sa smetnjama u razvoju (52), kao i svog nepokretnog ujaka, starog 75 godina. Ovo delo osumnjičeni je izvršio pod dejstvom alkohola i narkotika, jer su majka i ujak odbili da mu daju novac.

Nakon toga otišao je iz kuće i skrivao se po selu i okolini sve do hapšenja, 1. decembra. On je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ.

U narednom periodu sprovešće se istraga, tokom koje će se saslušati oštećeni i svedoci, a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. On je do sada već bio osuđivan za krađu i manja krivična dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading