Pijan za volanom ubio mladića (22) i zavio sve u crno

Autor:

Hronika

03.12.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći i između subote i nedelje u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića. Nikolić je stradao kada je u njegov jugo koji je vozio udario audi koji je prešao u suprotnu traku.

RepublikaFoto: facebook.com/Nemanja Grivac Nikolic
Nemanja Nikolić

Dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je nesreću skrivio vozač audija.

- Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač "audija", koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u "jugo" koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, "jugo" je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mestu mrtav. Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt - prenosi izvor.

On dodaje da je na uviđaju utvrđeno da je vozač "audija" bio pod dejstvom alkohola.

- Ispostavilo se da ga je patrola saobraćajne policije isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju sat vremena pre nesreće. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Njemu je nakon trežnjenja određeno zadržavanje, a nakon toga biće saslušan u tužilaštvu - dodaje izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vest o njegovoj smrti pogodila je čitav Knić. Za njega govore da je bio dobar mladić, talentovan i vredan. Svi oni koji su ga voleli tužnim porukama opraštaju se od njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading