Zvezdin košarkaš imao udes: Pijani vozač udario Dobrića

Autor:

Hronika

04.12.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde, u ponedeljak uveče pri povratku sa treninga doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj su povređene dve osobe.

RepublikaFoto: Starsport
SREĆOM NEPOVREĐEN Ognjen Dobrić

Naime, u Radničkoj ulici u Beogradu došlo je do sudara dva automobila, a u jednom je bilo krilo Crvene zvezde, koje, srećom, nije povređeno.

- U blizini Ade Ciganlije automobil je izleteo ispred vozila kojim je upravljao Dobrić. Tačnije, iz za sada neutvrđenih razloga iz skroz leve trake udario je automobil u kojem je bio Zvezdin košarkaš - priča izvor blizak istrazi.

Kako Srpski telegraf saznaje, vozač koji je izazvao udes bio je pijan.

- Policija je odmah nakon udesa stigla na mesto nesreće. Urađen je alko-test, koji je pokazao da je vozač koji je napravio prekršaj bio u alkoholisanom stanju, dok košarkaš nije imao alkohola u krvi - dodaje sagovornik.

Foto: prijedordanas.com
Kuzmićev auto

Šakota: Ognjen je dobro i u četvrtak će igrati u Milanu

Dobrićev auto je oštećen u sudaru, a s obzirom na to da košarkaš nije povređen, pristalice Crvene zvezde ne moraju da brinu pred susret sa ekipom Olimpije iz Milana u Evroligi, koji se igra u četvrtak.

- Nisam se čuo sa Ognjenom, ali preko kluba mi je potvrđeno da je on dobro. To znači da i on putuje u Milano - potvrdio je trener crveno-belih Dragan Šakota.

Inače, u ovoj saobraćajnoj nesreći nema životno ugroženih, a istraga će utvrditi sve okolnosti pod kojima je došlo do udesa.

Podsetimo, ovo je druga nesreća u kojoj učestvuju košarkaši Crvene zvezde. Ovog leta teško je povređen Zvezdin centar Ognjen Kuzmić, koji je pretrpeo teške povrede posle udesa koji je jedva preživeo u sudaru nadomak rodnog Doboja u Republici Srpskoj. Centar se kasnije brzo i uspešno oporavio i vratio na teren.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading