Radovana rastrglo krdo divljih svinja: Opkolilo me 10 zveri, predvodnik imao 180 kg, a spasila ga je jedna stvar!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

04.12.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Božić oporavlja se od teških povreda, u Opštoj bolnici "Studenica" Кraljevo, koje je zadobio u okršaju sa divljim veprom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, Radovan je otišao u obližnju šumu po drva kada ga je napalo krdo od desetak svinja. Vepar, težine po njegovoj proceni od 180 kg, nasrnuo je na njega i ujeo ga za nogu nanevši mu teške telesne povrede.

Radovan je od siline napada pao u reku Brevinu, gde je dohvatio kamen iz vode i nekako uspeo da ga ugura divljem vepru u čeljusti, što ga je spaslo od još težih povreda i sigurne smrti.

Dok je on vodio borbu sa pomahnitalnom zveri, ostale svinje, njih desetak, kružile su oko njih.

Dr Dragiša Кostić načelnik odeljenja ortopedije i traumatologije Opšte bolnice "Studenica" Кraljevo rekao je da je Radovan ostao još toliko priseban da mobilnim telefonom pozove svoga sina, koji je posle izvesnog vremena pristigao i uspeo da ga prebaci u bolnicu.

- Radovan je zbrinut i van životne opasnosti je iako su povrede teške. Prekinut je glavni ligament ispod kolena a i dosta je ugruvan od pada u reku - kazao je Кostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading