Novopazarska policija opet žmuri! Lopovi iz magacina policijske uprave izneli zaplenjenu robu i to nije prva krađa

Autor: indeksonline.rs, Sandžak haber

Hronika

07.12.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz magacina policijske uprave Novi Pazar koji se nalazi u novopazarskoj banji nestala je zaplenjena ukradena roba i stvari koje su otuđene tokom policijskih akcija.

RepublikaFoto: youtube.com/indeksonlineVIDEO
Foto: Ilustracija

Objekat Vojske Srbije koji je predat policiji na čuvanje, obezbeđen je pa se postavlja pitanje kako je neko uopšte mogao da mu priđe i iz njega ukrade samo skupocene stvari. Kako se navodi, nestalo je više skupocenih bicikala na struju, trkačka bicikla, par skutera ali i skupocena tehnika, televizori, računari i druga tehnika.

Magacin policije nalazi se u hangarima koje je nekada koristila Vojska Srbije, dakle, radi se o dobro obezbeđenim objektima pa se postavlja pitanje ko je i kako mogao uopšte da im pristupi.

Portal podseća da je nakon nestale droge za koju će, kako navodi "ovih dana pošteni policajci preuzeti odgovornost i biti okrivljeni za nešto što nisu uradili te kažnjeni za delo koje nisu učinili", ovo je druga "krađa" iz objekata novopazarske policije.

Portal takođe navodi da je prema njihovim saznajima svima u Policiji strogo je zabranjeno da govore o ovoj temi a o tome nije obaveštena javnost.

Sandžakhaber je ranije pisao da je u Novom Pazaru nastala uzbuna pošto u Beograd navodno nije dostavljena cela količina droge zaplenjene u skorašnjoj akciji 23. novmebra. Najpre je izmereno oko 10 kilograma, a uhapšeni je potpisao i sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice. Međutim, portal je naveo da je, kada je zaplenjena droga stigla u centar u Beogradu utvrđeno da nedostaje skoro 6 kilograma opojne supstance. 

Policijska uprava u Novom Pazaru je demantovala takve tvrdnje, navodeći da droga nije nestala, već da je netačno izmerena prilikom zaplene.

U akciji policije 23. oktobra uhapšen je Dževat Latifović (47), koji se samo par sati kasnije nagodio sa Višim tužilaštvom, pa je pravosnažno osuđen na šest godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading