(VIDEO) Strašna tragedija kod Vrnjačke banje: Policajac sleteo sa puta i stradao!

Autor: novosti.rs

Hronika

08.12.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u noći između subote i nedelje, oko pola sata posle ponoći, u mestu Štulac nedaleko od Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginuo je vozač "golfa" trsteničke registracije Ivan Bulatović (37) koji je radio kao policajac u Trsteniku, dok su njegove dve saputnice zadobile lakše povrede.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je Bulatović krećući se svojim "golfom" prema Kraljevu iz još neutvrđenih razloga udario u bankinu kraj puta. Od zadobijenih povreda vozač "golfa" je na mestu preminuo, dok su njegove saputnice, jedna sa teritorije Vrnjačke Banje, a druga sa teritorije varošice Ušće u klisuri Ibra, zbog lakših povreda i pretpljenog šoka preventivno zbrinute u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u višesatnom prekidu, a više detalja pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading