(UZNEMIRUJUĆE) Šta raditi sa ovakvim monstrumom? Brutalno masakriran pas u Prokuplju

Autor:

Hronika

08.12.2019

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavila se uznemirujuća fotografija maskra životinje. Pas koji je stradao brutalno je ubijen u Prokuplju od strane monstruma koji još uvek nije poznat. Zbog toga pokret Levijatan nudi nagradu od 1000 evra onome ko poseduje informaciju o ovom gnusnom zločinu.

RepublikaFoto: facebook.com/Pokret Levijatan
Stravičan masakr nad psom u Prokuplju

Pokret za zaštitu životinja Levijatan na svom Fejsbuk profilu objavio je pomenutu fotografiju uz ocenu da "psihopata" koji je mogao tako nešto da uradi predstavlja opasnost ne samo po životinje, već i po ljude.

- Prokuplje. U toku nedelje ćemo govoriti o ovome u MUP-u jer ovo je za FBI pošto je u pitanju ozbiljan psihopata koji je 101% opasan za decu i ljude. Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave kako bismo mogli da bar suzimo krug oko bolesnika a uz malo sreće ga i uhvatimo. Nudimo takodje i nagradu od 1000e za informaciju o počiniocu - objavili su iz ovog pokreta.

Za sada nema poznatih informacija da je policija reagovala i pokrenula istragu povodom ovog zločina, ali se nadamo da će ubica biti priveden pravdi.

Napominjemo čitaoce da fotografija koja sledi je veoma uznemirujuća. Ukoliko ste osetljivi na pojavu brutalnog nasilja nad životinjama savetujemo da je ne gledate.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading